Perfil de Fernando Brea

La meva vocació de servei públic va fer que l’any 2013 m’incorporés a la Generalitat com a Delegat Territorial del Govern a Barcelona carrec del que vaig dimitir al juliol de 2015. Des d’aleshores he treballat per implantar millores d’increment de l’eficiència en la Delegació amb l’objectiu de crear un diàleg fluït i ràpid entre les institucions del territori i els departaments del govern.

La meva forma d’entendre el servei públic té molt a veure amb els aprenentatges adquirits al llarg de la meva trajectòria professional. La presa de decisions, la capacitat negociadora, la generació de relacions de confiança i la gestió d’equips són algunes capacitats del món empresarial que crec que poden aportar valor a la societat.

Em vaig formar en el terreny de la gestió empresarial, en un inici en àrees econòmiques i de gestió i, posteriorment, en àrees de desenvolupament de negoci, màrqueting i comercial, amb especialització en el lideratge de processos de transformació de negoci i implantació de tecnologia.

A la dècada dels 80 i principis dels 90 el meu esperit emprenedor i innovador em va portar a dur a terme iniciatives empresarials punteres en tecnologies de la informació. En aquest sentit, vaig ser soci fundador de DATAPRO i, durant 10 anys d’intensa activitat, vam aconseguir fites importants implantant solucions de gestió de la informació a pimes.

La meva experiència multinacional començà al 1995, quan em vaig incorporar a la companyia d’origen britànic i capital japonès GESTETNER com a responsable de Marketing i Comercial a l’Estat Espanyol.

Ja a finals dels 90 em vaig incorporar a la divisió de mitjans de pagament de la multinacional Hewlett Packard, amb seu a París. El pas per aquesta companyia em va posar en contacte amb la forma nord-americana de fer negocis: immediatesa de decisions, orientació a resultats, curt termini i convivència multicultural. També vaig desenvolupar una forma de treballar necessària al segle XXI: gestió local amb visió global.

Al 2003 vaig iniciar l’etapa a T-Systems. Aquesta època em va permetre dirigir tasques d’optimització de processos i industrialització de serveis a través de sistemes d’informació aplicats en els sectors d’assegurances, aeroports i indústria.

Com que considero que l’aprenentatge és un camí que no ha de tenir límits i que pot revertir en la societat, en paral·lel a aquesta trajectòria m’he llicenciat en Ciències Polítiques a la Universitat Nacional a Distància. . Actualment sóc doctorant a la UNED amb el títol de tesis “De la Europa de los Estados a la Europa de los Ciudadanos”.

A la tardor de 2015 em vaig incorporar com a directiu a la multinacional Connectis tornant a la meva activitat profesional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s