Un comiat agredolç

Avui, després de dos anys i mig com a Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, deixo el càrrec a petició pròpia. Aquesta renúncia l’he presa per coherència política i a partir d’ara la meva voluntat es treballar de forma molt activa a Unió Democràtica de Catalunya.

La meva decisió va ser presa després de la situació sobrevinguda que s’ha viscut al Govern de la Generalitat a partir de la consulta interna celebrada al si d’UDC. Des de llavors, tot i posar el càrrec a disposició del President de la Generalitat fa tres setmanes, he estat treballant al front de la Delegació per, com responsable del càrrec ocupat fins ara, deixar enllestides totes les qüestions marcades a l’agenda. Ara que pràcticament tots els temes estan tancats, deixo el meu càrrec al front de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona que he desenvolupat amb orgull durant aquests anys.

Vull aprofitar aquesta plataforma i no deixar passar l’oportunitat per agrair  a UDC, al Govern de la Generalitat i en especial al seu President, per la confiança depositada en la meva persona, i a tots els col·laboradors que he tingut durant aquest temps a la Delegació del Govern la seva dedicació per la difusió i agilització de l’acció del Govern de la Generalitat en un territori que és el motor de Catalunya i que compta amb més de 5 milions d’habitants.

A partir d’ara, el meu camí polític inicia una nova singladura dins d’Unió Democràtica de Catalunya dins la qual porto treballant activament des dels anys 90. Des d’avui poso tot el meu bagatge professional i polític de tots aquests anys al servei del Comitè de Govern i del partit per fer front als propers comicis electorals que els propers mesos es durant a terme tant a Catalunya com a Espanya, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima representativitat d’UDC.

Des del meu punt de vista, el futur polític de Catalunya passa per la defensa d’un catalanisme modern en el qual la centralitat i la moderació siguin els elements dinamitzadors per un fort desenvolupament econòmic que ens porti a una major cohesió social. UDC serà una peça angular per tal d’assolir aquests objectius de país.

One thought on “Un comiat agredolç”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s